пятница, 28 февраля 2014 г.

Всюдихідний кран від Link-Belt...

Всюдихідний кран від Link-BeltКомпанія Link-Belt анонсувала новий всюдихідний кран RTC-80150 Series II. Тривісна новинка комплектується шестисекційною стрілою, яка здатна оперувати на висоті до 60 метрів.... При цьому висота оголовки стріли становить 78,6 м. У якості опції стрілу може бути обладнано дво- або трискладовим складаним відкидним подовжувачем з функцією ручного або гідравлічного нахилу на кут від 2 до 45 градусів, а також триметровим гуськом для великих вантажів.
На низькопрофільних шинах габаритна висота крана становить 3,81 м, мінімальна вага в транспортному положенні дорівнює 45,4 тонни, а ширина складає менше трьох метрів. Виносні опори моделі RTC-80150 Series II фіксуються в трьох положеннях: повністю висунуті, частково висунуті і повністю прибрані.
Для зручності обслуговування передбачений нахил кабіни оператора на 20 градусів. Огляд з усіх боків забезпечують камери, розташовані на правому боці поворотної платформи, а також на основній і допоміжної лебідках. Саму платформу виконано з рифленого алюмінієвого листа й обладнано шістьма сходами-трапами, які знімаються під час транспортування. Кран Link-Belt RTC-80150 Series II комплектується дизельним двигуном Cummins потужністю 345 к.с., сертифікованим у відповідність з нормами Tier 4f.

Комментариев нет:

Отправить комментарий