среда, 26 февраля 2014 г.

Нове покоління бетоновкладальника Commander...

Нове покоління популярного бетоновкладальника Commander III представила компанія Gomaco. Гусеничну новинку поки було показано тільки на спеціалізованій виставці, а восени вона вже буде доступна у продажу. Commander отримав абсолютно нову конструкцію, яка включає систему управління Gomaco G+ і нові двигуни Tier 4.
Техніка має новий дизайн рами та платформи оператора, яка оснащується новою панеллю керування. Раму сконструйовано таким чином, щоб розмістити двигуни Tier 4 та їхні пакети охолодження. Розміщення двигуна також змінено, щоб забезпечувати максимальну видимість для оператора, а реконструйований руховий відсік гарантує легкий доступ до всіх сервісних точок. Поворотний пульт управління забезпечує оператору ручне управління та чудову видимість незалежно від галузі застосування та напрямку руху машини. Трьохгусеничний Commander III буде обладнано бортовою камерою, яка в реальному часі може транслювати картинку на дисплей G+ для контролю за процесом укладання асфальту.
Новинка також буде забезпечувати підвищений комфорт для робочого персоналу. Платформа оператора тепер ізольована, щоб виключити вібрацію. Також знижений рівень шуму. Commander III оснащується новим оптимізованим пакетом охолодження з гідравлічним вентилятором для тихої й ефективної роботи, який контролюється системою G+, щоб адаптувати охолодження залежно від робочих умов. Завдяки оптимізованому енергоспоживанню двигуна та гідравлічним контурам, чутливим до навантаження, покращено паливну економічність. Низьке споживання пального в поєднанні зі збільшеним паливним баком гарантують безперебійну роботу на цілий день....

Комментариев нет:

Отправить комментарий