понедельник, 24 февраля 2014 г.

Повнопривідні Газель і Соболь від ГАЗ

Повнопривідні Газель і Соболь від ГАЗПовнопривідні моделі автомобілів ГАЗель і Соболь у модифікаціях «Бізнес» було представлено Групою ГАЗ на великій спеціалізованій виставці. Впровадження нової системи повного приводу дозволило не тільки покращити комфортабельність та інші споживацькі характеристики автомобіля, але і збільшити прохідність, підвищити надійність і ресурс елементів трансмісії.
Рисами, що відрізняють автомобілі з новою трансмісією, є повний привід, карданні вали з шарнірами рівних кутових швидкостей (ШРУС), диференціал заднього моста, що блокується, та система АБС.
Нова система повного приводу дозволяє комфортабельно пересуватися на автомобілі шосейними та ґрунтовими дорогами, використовуючи тільки задній привід. Це забезпечує економію пального, низький рівень шумів і вібрацій. При в'їзді до багнюки, снігу або піску водій може підключити передній міст, а для подолання по-справжньому важкого бездоріжжя призначені понижувальна передача та диференціал заднього мосту, що блокується, ELocker виробництва американської компанії Eaton.

Комментариев нет:

Отправить комментарий