понедельник, 17 марта 2014 г.

Футуристичний тягач від Walmart...

Футуристичний тягач від Walmart Як виглядатиме вантажівка, яку розроблено не компанією-виробником, а представниками рітейлу? Вийде аеродинамічний концепт WAVE. Найбільша мережа магазинів Walmart в рамках програми з підвищення паливної ефективності представив своє бачення вантажівки майбутнього. Транспортний засіб було розроблено за співпраці компаній Peterbilt, Great Dane Trailers і Capstone Turbine. У підсумку з'явився концептуальний тягач, з футуристичними формами і головною ідеєю екологічної безпеки при зниженні паливних витрат.
Новинка буде працювати на Футуристичний тягач від Walmartгібридному газотурбінному механізмі в поєднанні з електричним двигуном і системою акумуляторних батарей. Аеродинамічні форми також знижують споживання пального, а ковзаючі двері кабіни - не лише данина фантастичним фільмам, а й додатковий штришок в дизайні автомобіля. Кабіну вантажівки теж переосмислено: місце водія і кермо розташовуються посередині для кращого контролю за дорогою.
У зчепленні з тягачем WAVE йде 16-метровий напівпричіп, зроблений з вуглеволокна, що дозволило істотно зменшити його масу....

Комментариев нет:

Отправить комментарий