вторник, 18 марта 2014 г.

Nissan NT500: нова середньотонажна модель для Європи...

Японська компанія Nissan продовжує працювати на європейському ринку. Новим етапом цієї роботи може стати оновлена вантажівка Nissan NT500, яка буде виготовлятися на заводі в Іспанії. Вантажівка належить до середнього діапазону з допустимою повною масою від 3,5 тонн до 7,5 тонн і п'ятьма варіантами колісної бази, починаючи від 2800 мм і закінчуючи 4300 мм. На транспортному засобі встановлюється 3-літровий дизельний двигун ZD30 на 150 або 177 к.с. Екологічність силового агрегату на висоті: двигун відповідає стандартам Euro 6. У комплекті з мотором може працювати декілька шестиступінчастих коробок передач на вибір: механічна, механічна з сервоприводом або роботизована....
Nissan NT500 покликаний замінити вантажівку Nissan Atleon. Його кабіна є абсолютно новою розробкою, яку спроектували на заводі в Іспанії. Нова конструкція повинна стати однією з ключових переваг NT500 в боротьбі проти конкурентів. Відкидна кабіна стала однією з найбільш просторих у сегменті вантажівок масою 3,5 тонни.
У салоні є просторі кишені на дверях, дві полиці і три бокси для рукавиць. Один з боксів знаходиться в центральній консолі, два інших розташовані поруч з пасажирським сидінням. Є також підстаканники та ємності для трьох 1,5-літрових пляшок, утримувач мобільного телефону, розетка на 12В і чарунка для паперів формату А4.
Кабіна має поліпшену видимість, що допомагає водієві з легкістю маневрувати в обмеженому просторі. На заводі в Іспанії планується виробництво 2,5 тисяч вантажівок Nissan NT500 щорічно.

Комментариев нет:

Отправить комментарий