воскресенье, 24 марта 2013 г.

Україна отримала квоту дозволів Австрії на вантажні перевезення


Міністерство інфраструктури України отримало квоту другого кварталу дозволів Республіки Австрія для виконання вантажних перевезень у 2013 році.

Як інфоромує прес-служба Міністерства інфраструктури, отримані австрійські дозволи квоти 2-го кварталу було розподілено серед перевізників пропорційно їх річних персональних квот на 2013 рік. Це рішення було прийняте за результатами чергового засідання Робочої групи з підготовки пропозицій з розподілу, оформлення і видачі дозволів, які мають обмежені річні квоти, на виконання перевезень вантажів транспортними засобами у 2013 році.
При цьому, Мініфраструктури звертає увагу автоперевізників, що упродовж другого кварталу поточного року можливе використання залишків дозволів з персональної квоти австрійських дозволів першого кварталу та дозволів з персональної квоти другого кварталу. Перерозподіл дозволів Австрії планується орієнтовно в середині квітня 2013 року.
Мінінфраструктури звертається до перевізників з проханням планувати перевезення у 2013 році, враховуючи зазначену інформацію.

Комментариев нет:

Отправить комментарий