понедельник, 25 февраля 2013 г.

Сталося диво, що люди після аварії літака у Донецьку залишилися живими

Те, що люди залишилися живими після аварії літака Ан-12 13 лютого, голова Донецької обласної держадміністрації Андрій Шишацький назвав дивом.
Про це він заявив на зустрічі з журналістами, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
"Офіційного висновку комісії немає. Наскільки я розумію, взагалі сталося диво, що люди залишилися живими. Літак не сідав, заходячи на посадку, вирішив піти на інше коло, впав, перекинувся, його протягло, і в цій канаві, що залишилася, почало горіти паливо", - сказав він.
За словами Шишацького, багато що тоді було ненормальним: "Одеса не знала, скільки від них пасажирів вилетіло, вони давали нам - 42, 44, 45 чоловік, а в результаті виявилося 52. Люди не хотіли, щоб їх фіксували, вони просто розбігалися, коли я застав на льотному полі деяких. Ми їх шукали до наступного дня".
Щодо звинувачень на адресу служби швидкої допомоги у запізненні до місця пригоди, то з цього приводу Шишацький зауважив: "Я приїхав через півгодини - було 19 "швидких". І ДСНС, і "швидка" прибули від часу сигналу через 15 хвилин. Слава Богу, що не загинуло більше людей".
Голова облдержадміністрації теж повідомив, що на лікуванні в обласній травматології залишаються два члени екіпажу, які можуть бути виписані до кінця цього тижня.
Як повідомляло агентство, ввечері 13 лютого літак Ан-24, здійснюючи чартерний рейс сполученням "Одеса - Донецьк", виконав аварійну посадку в аеропорту Донецька. Під час приземлення повітряне судно вилетіло за межі злітно-посадочної смуги, від удару перекинулося і розкололося. Внаслідок аварії загинуло 5 чоловік. 9 чолвік були госпіталізовані.

Комментариев нет:

Отправить комментарий