суббота, 9 февраля 2013 г.

Mercedes-Benz випустить 13 нових моделей Протягом найближчих восьми років Mercedes-Benz виведе на ринок 13 нових моделей, Їх випуск є частиною плану з повернення в лідери преміум-класу з продажів до 2020 року. За словами Цетше, на розробку нових моделей, різні дослідження і модернізацію підприємств в наступні два роки буде витрачений в цілому 21 мільярд євро. Однією з перших новинок стане сімейство Mercedes-Benz S-Class наступного покоління. Седан покажуть в березні на моторшоу в Женеві. Потім з'являться версії з подовженою базою, лімузин Pullman, купе і кабріолет з м'яким дахом. Як додав глава «Даймлера», саме майбутній S-Class разом з седаном Mercedes-Benz CLA, рестайлінговий «Е-Класом», а також сімействами A-і B-Class допоможуть виробникові збільшити дохід і обсяг продажів. «Мерседес» розраховує повернутися на перше місце в преміум-сегменті за кількістю проданих машин, обійшовши BMW і Audi, які зараз знаходяться попереду штутгартської марки. За цим показником BMW випередила «Мерседес» ще в 2005 році, а Audi вирвалася вперед в 2011-му.

Протягом найближчих восьми років Mercedes-Benz виведе на ринок 13 нових моделей,
Їх випуск є частиною плану з повернення в лідери преміум-класу з продажів до 2020 року.

За словами Цетше, на розробку нових моделей, різні дослідження і модернізацію підприємств в наступні два роки буде витрачений в цілому 21 мільярд євро. Однією з перших новинок стане сімейство Mercedes-Benz S-Class наступного покоління. Седан покажуть в березні на моторшоу в Женеві. Потім з'являться версії з подовженою базою, лімузин Pullman, купе і кабріолет з м'яким дахом.

Як додав глава «Даймлера», саме майбутній S-Class разом з седаном Mercedes-Benz CLA, рестайлінговий «Е-Класом»,. а також сімействами A-і B-Class допоможуть виробникові збільшити дохід і обсяг продажів.

«Мерседес» розраховує повернутися на перше місце в преміум-сегменті за кількістю проданих машин, обійшовши BMW і Audi, які зараз знаходяться попереду штутгартської марки. За цим показником BMW випередила «Мерседес» ще в 2005 році, а Audi вирвалася вперед в 2011-му.



Грузоперевозки автомобильным транспортом.
 Всегда в наличии  необходимый  для вас транспорт   1-36т / 5-120 куб.м.
Возможны варианты загрузок: кругорейс; попутный рейс; рейс с догрузами.

Возьмем ваш транспорт в экспедирование.Требование к грузовым авто : грузоподъемность от 5 т /  Объем кузова от 35 куб.м.

Контакты : 066 4154725,  095 2533119,  067 6351879( запишите номер), http://gruz-trans.blogspot.com, Zubr-777@mail.ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий