суббота, 13 декабря 2014 г.

Державний порт погано прописав технічні умови і купив не той мотор майже за мільйон



Харьков Днепропетровск Киев Одесса Николаев Херсон Симферополь Запорожье
Чернигов Винница Хмельницкий Тернополь Черновцы
Грузоперевозки автомобильным транспортом : Украина-Украина,Украина-Европа,Украина-СНГ.
 Всегда в наличии  необходимый  для вас транспорт   1-36т / 5-120 куб.м.
Возможны варианты загрузок: кругорейс; попутный рейс; рейс с догрузами.
Контакты : 066 4154725,  095 2533119,  067 6351879( запишите номер), http://gruz-trans.blogspot.com


Суд стягнув з Державного підприємства «Морський торговельний порт «Южний» на користь ПП «Зумелектро» 421 тис грн. заборгованості. Про це свідчить рішення Господарського суду Одеської області від 28 листопада.
У вересні 2012 року державний порт купив у ПП «Зумелектро» мотор-редуктор приводу конвеєра стакера загальною вартістю 842 тис грн. Фірма поставила товар, але отримала за нього лише передоплату у розмірі 50% від загальної суми. Суд стягнув з порту «Южний» заборгованість у розмірі 421 тис грн.
У цій справі державний порт подав зустрічний позов, однак суд його не задовольнив. «Южний» вимагав від фірми заміну мотору і стягнення з фірми 168 тис грн. штрафу за поставку товару неналежної якості. Порт стверджував, що поставлений мотор-редуктор не відповідає умовам договору.
У справі була призначена судова експертиза, яку провів Одеський науково-дослідний інститут судових експертиз. Згідно з її висновками, державний порт сам встановив не в повному обсязі технічне завдання на закупівлю мотор-редуктора і проведення робіт по монтажу обладнання. У свою чергу ПП «Зумелектро» поставило, змонтувало і ввело в експлуатацію мотор-редуктор, що відповідає всім неповним вимогам, які обумовлені у технічному завданні та у договорі. Сам по собі поставлений мотор-редуктор відповідає європейському стандарту, який діє в Україні, а також вимогам, викладеним у договорі та у технічному завданні.
Засновником і директором ПП «Зумелектро» (Миколаїв) є Сергій Аверкін.

Комментариев нет:

Отправить комментарий